welcome to my blog

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Μεγάλη εβδομάδα


Μεγάλη Δευτέρα...ο Χριστός στη μαχαίρα


Μεγάλη Τρίτη...ο Χριστός εκρίθη


Μεγάλη Τετάρτη...ο Χριστός εχάθη

Μεγάλη Πέμπτη...ο Χριστός ευρέθη


Μεγάλη Παρασκευή...ο Χριστός στο καρφί




Μεγάλο Σαββάτο...ο Χριστός στο τάφο

Κυριακή λαμπρή γιορτή
κι ο Χριστός Ανέστη


8 σχόλια:

  1. Βασιλική Χατζηπαντου11 Απριλίου 2012 στις 8:44 μ.μ.

    Γεια σου Ειρήνη...βλέπω συνεχιζεις να ενημερωνεις το μπλόγκ σου...Τελικα εσυ αγαπας πολυ την δουλεια μας...και δεν εχεις αδικο.Εμενα θα μου λειψει φοβερα οταν θα φυγω...Εγω τελικα δεν εφυγα γιατι θα ερθει η κορη μου...Οπως βλέπεις οι ανατροπες ειναι κθημερινες...αν και ολο αυτο με κουρασε γιατιδυο φορες αναβληθηκε το ταξιδι μου ωσπου τελικα ακυρωθηκε...δεν πειραζει ομως καλυτερα που θα ειμαστε εδω ολοι μαζι..γιατι εκει ξαναεκανα πασχα και δεν μου ειχε αρεσει καθολου!! για να καταλαβεις οταν γυριζαμε στο σπίτι με τις λαμπαδες ανναμενες μετα την ανασταση(η οποια εννοειται εγινε στα βουβα για να μην ενοχληθει η γειτονια),οπως συνηθιζουμε εδω,μας σταματουσαν εντρομοι οι Σκωτσεζοι και μας ρωτουσαν τι ακριβως κανουμε!!!!Ηταν ετοιμοι να τηλεφωνησουν στην αστυνομία
    Σου ευχομαι ολοψυχα να περασεις οσο καλυτερα γινεται με την οικογενεια σου ,να ειστε παντα καλα και να χαιρεστε ο ενας τον αλλον..
    Καλη Ανάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίες εικόνες...Καλή Ανάσταση σε όλους...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ καλή ανάρτηση Ειρήνη... έπιασες την ουσία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο Ειρήνη,μου έκανε εντύπωση η εικόνα του Χριστού στο σταυρό και οι γυναικείες φιγούρες λιπόθυμες κάτω,δεν την έχω ξαναδει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειρηνη μου επιστρεψαμε!χρονια πολλα να εισαι δυνατη να συνεχιζεις!επιστρεφοντας ευτυχως ανοιξε παλι η σελιδα σου(ειχα σκασει πριν το πασχα ισως βρηκες το mail).παρηγγειλα ηδη τα μπλουζακια με τα 7 φωνηεντα και αρχιζω λιγο να δουλευω τη γιορτη... να τα ξαναθυμηθουμε λιγο ...Τωρα , οποτε και αν μπορεσεις μας δειχνεις και τις 24 εικονες με τις κρυμμενες λεξεις... φιλακια καλη επανοδο και καλη πρωτομαγια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
      ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ
      ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ Ε;;;
      ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ
      ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

      Διαγραφή